Jag behöver känna att jag lever

Nu känner jag att det har blivit lite för mycket av det nödvändiga och lite för lite av det goda den senaste tiden och även om jag såklart älskar att jobba så behöver jag en paus från allt som heter lampor och belysning ett tag. Jag är sugen på att resa riktigt långt bort och att vandra inkaleden har varit en dröm sedan barnsben. Inkakulturen med sitt massiva rike och det fantastiska Machu Picchu har fascinerat mig i åratal och en dröm är att få uppleva det på riktigt en dag. Kanske har den tiden kommit nu,

Dansa och röka cigarr

En annan dröm är att packa ner shorts, espadriller och en stråhatt och ta en resa till Kuba. Där vill jag spatsera på retroboulevarder, dricka Cuba Libre och kanske dansa med en vacker kvinna till sent in på natten. Eller är det att tro att Kuba är som på film? Som jag önskar att det faktiskt är precis så där. Kanske tänder jag till och med en cigarr där i natten, fastän jag aldrig rökt i mitt liv.

Reser nog själv

Jag har inte bokat någon resa än men det drar verkligen i resenerven – det är hög tid att komma bort och rensa skallen lite; få känna att jag lever ett liv som är värt att leva. Jag är värd det och behöver det och jag behöver nog inte ens något resesällskap om det skulle vara så att ingen delar mina drömmar om Peru och Kuba.